Prof. Dr. Sutay Yavuz'un Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu Hazırlık Toplantısı Katılımı

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sutay Yavuz Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu'nun 1. Toplantısı öncesinde mevcut uygulamaların değerlendirilmesi ve sorunların çözümüne odaklı daha etkin bir toplantı gerçekleştirilebilmesi amacıyla 3 Ocak 2024 Çarşamba günü 09.30-17.00 saatleri arasında düzenlenmiş olan Hazırlık Toplantısına katılmıştır.

ASBÜ Sosyoloji Bölümü Tarafından 2023 Güz Dönemi Öğrenci Sunumları Gerçekleştirildi

ASBÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından 26 Aralık Salı günü Fuat Sezgin Salonu’nda 2023 güz dönemi öğrenci sunumlarını içeren Sosyoloji Semineri düzenlendi.

ASBÜ Sosyoloji Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Şebnem Akçapar ve Prof. Dr. Sutay Yavuz’un açış konuşmalarıyla başlayan program, öğrenci sunumlarıyla devam etti. Seminerde Prof. Dr. Şebnem Köşer Akçapar'ın “Research Project in Sociology” dersi kapsamında oluşturduğu çalışma grubunda bulunan Sosyoloji bölümü öğrencileri, dönem çalışmalarına ilişkin sunumlarını yaptılar.