30 Mart 2022 Çarşamba günü bölümümüz öğrencileri YDYO Öğr. Gör. Öner Solak ile TC Adalet Bakanlığı Ankara Batı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne saha gezisi gerçekleştirdiler.

1

Kurum Müdürü Hüseyin Güngör, öğrencilerimize sosyoloji bölümünün alandaki öneminden bahsederek tavsiyeler verdi.

2 3

Planlama Bürosu Uzmanı Öğretmen Lütfiye Kahyaoğlu, yükümlülere yönelik uygulanan testler ve planlamalar konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi.

4 5

Eğitim ve İyileştirme Bürosu'ndan Grup Çalışma Uzmanı Sosyolog Murat Türkoğlu ve Dış İlişkiler Sosyal Hizmet Uzmanı Bilge Genç kurumun denetimli serbestlik uygulamaları üzerine sunum yaptılar. Sosyologların ve sosyal hizmet uzmanlarının kurum içindeki görevlerinden bahsettiler.

Yayın Tarihi
Fakülte Bölüm